Cursus

Wij werken met zelf-ontwikkeld lesmateriaal die U op stencils krijgt. Heeft U liever een boek, dan neemt U bijvoorbeeld Genki(Engelstalig). Een woordenboek is niet meteen nodig maar U kunt de Oranda-Go-Jiten van Kodansha aanschaffen. We bevelen Sanseido aan voor een kompakt woordenboek, maar als U echt alle mogelijke trefwoorden wilt, probeer dan Kohji-en van Iwanami Shoten. Dai-Kanwa-Jiten heeft 100000 Kanji-trefwoorden maar daar staan Kanji afgeschraapt van ruines van letterlijk alle hoeken van Azie.

Skype-les

U kunt via Skype les nemen. Download U op www.skype.com het programma, registreert U op deze site en stuurt U ons de Skypenaam door. Uw computer moet wel over speakers, microfoon en camera beschikken. Maakt U een afspraak voor een gratis proefles.

Klassikaal

Een klas bestaat uit maximaal 4 mensen en duurt een uur. Neemt U contact op voor een tijd die U schikt. De les vindt plaats in Eindhoven.

Een door U gekozen locatie

Wilt U met meerderen ergens anders les krijgen, kan dat in overleg ook.

Tarief

30 Euro maandelijks. Op Skype 35 Euro maandelijks.

Over mij

Ik ben Naoki Kuribara, ben gepensioneerd electrotechnicus en heb inmiddels 5 jaar ervaring in het onderwijs. Japans is mijn moedertaal en heb tijdens mijn studie bijvakken literatuur (Kyouyou-katei) gedaan.

Contact

Heeft U vragen of interesse, dan kunt U ons bereiken op kuribara.naoki@gmail.com of belt U ons op 06-13305143.